Welkom op mijn blog over muziek en communicatie! Neem gerust een kijkje in mijn wereld en geniet van muziek!

zondag 18 maart 2012

Geef je seksleven een impuls!

De een heeft liever stilte in de slaapkamer, de ander vindt muziek romantisch en juist sfeerbepalend. Wil je je seksleven een impuls geven? Doe dit dan met behulp van muziek! Zie hieronder 5 tips. Wat ik het liefste luister in de slaapkamer? Nah, laat ik dat maar even prive houden.. Maar laat jij gerust je reactie achter en vertel bij welk nummer jij in de stemming komt ;)

Tip 1: Romantische slaapkamermuziek

Marvin Gaye is een icoon als het aankomt op romantische (slaapkamer)muziek. Met hits als ‘Sexual Healing’ en ‘Let’s get it on’ heeft hij talloze slaapkamers van muziek voorzien. Marvin Gaye is wellicht ietwat cliché… Toch is deze soul-legende nog altijd vele malen sexyer en stijlvoller dan die typische Knuffelrock-cd’s.

Tip 2: Sensuele stemmen

Barry White is zo mogelijk nog bekender om zijn sensuele stem. Nummers als ‘Can’t Get Enough Of Your Love’ en ‘You’re The First, The Last…’ doen het altijd goed onder de lakens. Hetzelfde geldt voor Otis Redding met ‘These Arms Of Mine’ en ‘Try a Little Tenderness’.

Tip 3: Relaxte achtergrondmuziek

Als je het er niet te dik bovenop wilt leggen, kun je voor een subtiel achtergrondmuziekje gaan. Bands als Air, Zero 7, Enigma, en Portishead staan garant voor een ongedwongen sfeer. 

Tip 4: Gitaarmuziek

Rustig gitaarspel van Dire Straits… Meeslepende gitaarsolo’s van Santana… Of snoeiharde elektrische gitaren van Metallica…

Tip 5: Beats

Een stevige dance, trance, house, techno, electro of hiphop beat werkt tempo- en ritmebepalend. Let wel op dat het aantal beats per minuut niet de pan uit rijst; dan ben je binnen een mum van tijd uitgeteld. 


Bron: http://www.gezondenzo.net/muziek-seks-tips-seksleven-verbeteren/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten